Necessites ajuda?

Et proporcionem algunes preguntes freqüents per poder ajudar-te.

Què és Merkaat?

Merkaat és un servei d’assessorament d’inversions personalitzat i online. Analitzem el teu perfil d’inversió i el nostre equip d’experts especialitzat en productes d’inversió d’alta qualitat et proposa recomanacions de compra i venda d’actius. D’aquesta manera, disposaràs sempre d’una cartera d’inversió actualitzada i d’acord amb el teu perfil.

Tant l’anàlisi del perfil com les compres i vendes d’actius es realitzen online i de forma immediata un cop rebuda la proposta d’inversió. L’objectiu de Merkaat és que, siguis on siguis, tinguis la confiança que la teva cartera d’inversions està rebent un seguiment constant per part dels nostres experts.

Què és un perfil d’inversió? Per què és necessari determinar el meu perfil?

Cada perfil d’inversió engloba una sèrie de característiques que et defineixen com a inversor. En gran mesura aquestes característiques delimiten la teva tolerància al risc, el teu horitzó temporal d’inversió i les teves expectatives de rendibilitat. És important per a nosaltres establir quin és el tu perfil d’inversió per determinar el tipus de productes d’inversió més apropiats per a tu en tot moment.

Quins són els passos per contractar?

Per poder contractar el servei has de registrar-te a la web de Merkaat o descarregar-te la nostra app. Després de realitzar un test online per determinar el teu perfil d’inversió, podràs contractar el servei en tres senzills passos:

1. Realitzarem una videotrucada.

2. Podràs signar els contractes online.

3. Podràs realitzar la teva primera aportació a l’instant.

Com rebré el servei d’assessorament per tenir una cartera òptima?

Rebràs assessorament de la mà del nostre equip expert mitjançant propostes d’inversió que visualitzaràs online després d’haver rebut un avís. Un cop visualitzada la proposta en el seu conjunt, i si hi estàs d’acord, podràs realitzar les operacions corresponents en aquell mateix instant.

Hi ha una inversió mínima?

Sí: l’import mínim és de 6.000 euros.

Quin és el cost d’aquest servei?

Cobrem una taxa anual única que comença a l’1% + IGI (Impost General Indirecte) i disminueix fins al 0,75% + IGI calculada en funció del valor total de la teva cartera. Tots els costos derivats de les operacions de compra/venda i custòdia estan inclosos. A més, a Merkaat et proporcionem propostes personalitzades adequades per al teu perfil (enviades en el moment oportú), informes de seguiment i una atenció multicanal.

En què s’inverteix? Quina és la filosofia d’inversió?

Merkaat ofereix propostes de fons d’inversió analitzades i seleccionades pel nostre equip expert en inversions. Seleccionem els fons d’acord amb criteris específics i objectius que asseguren una alta qualitat de l’actiu, com per exemple les característiques de la gestora del fons, els seus mètodes de treball, els sectors en què inverteix i els seus rendiments sostinguts en el temps, entre d’altres.

Com faig un reintegrament d’efectiu?

Podràs efectuar una desinversió i posterior traspàs d’efectiu en qualsevol moment mitjançant uns senzills passos online. El temps mitjà fins a tenir accés als fons és de 3 dies laborables, ja que està subjecte a que acceptis la proposta d’inversió i executis les corresponents ordres de venda. No hi ha penalitzacions ni taxes addicionals per aquesta operació.

Com es cancel·la el servei? Hi ha penalitzacions?

En el moment en què ho desitgis podràs donar-te de baixa online sense penalitzacions a través de la plataforma.

En què m’ajudarà tenir un assessor d’inversions online?

Podries replicar les nostres carteres d’inversió pel teu compte, però el procés de selecció dels millors fons, la monitorització diària i el rebalanceig per ajustar la teva cartera en tot moment als teus límits d’inversió requeririen una inversió elevada de temps i coneixements.

Com compara el servei d’assessorament digital amb altres opcions que tinc?

Les teves opcions principals són crear una cartera tu mateix (el qual implica una elevada inversió en temps i comissions) o lliurar els teus diners a un gestor de patrimonis extern. Merkaat vol oferir-te una experiència diferent i satisfactòria dintre del marc de confiança d’un banc.

Amb qui puc parlar per obtenir més informació?

Pots dirigir les teves consutes a:

info@merkaat.ad

+376 888 444

Si no hem resolt els teus dubtes, pots enviar-nos un e-mail o trucar-nos per telèfon:
  • info@merkaat.ad
  • +376 888 444
  • Av. Meritxell 80, AD500 Andorra la Vella