Rendibilitat

Sabem que rendibilitzar el teu capital és important perquè puguis gaudir del present tranquil·lament i assegurar-te un bon futur. Per això les nostres propostes d’inversió s’enfoquen en recomanar-te la cartera d’actius que millor s’adapti al teu perfil i als teus objectius d’inversió.

 • CONSERVADOR

  Santiago, 65 anys

  Desitjo preservar el meu capital invertit i no perdre el que porto tota la vida estalviant. No voldria assumir riscos innecessaris, ja que la volatilitat en les meves inversions m’incomoda.

 • MODERAT

  Helena, 55 anys

  Desitjo preservar el meu capital a llarg termini, però estic disposada a invertir un petit percentatge en productes amb un risc major que no posin en perill el meu patrimoni global.

 • EQUILIBRAT

  Jorge, 50 anys

  Desitjo preservar el meu capital a llarg termini, però estic disposat a invertir un percentatge moderat en productes amb un risc major.

 • DINÀMIC

  Sergio, 40 anys

  Encara que vull gaudir d’una certa tranquil·litat, estic disposat a que la meitat de la meva cartera tingui accés a rendiments més alts però també més volàtils. Penso que és el moment d’incrementar el meu patrimoni i puc assumir els riscos que això implica.

 • AGRESSIU

  Paula, 36 anys

  El meu objectiu principal és incrementar el meu patrimoni, assumint que estic incrementant el risc. No em preocupa que hi hagi períodes d’alta volatilitat, ja que considero que a llarg termini tindré un retorn més atractiu.

En aquest gràfic es representa la rendibilitat neta anual obtinguda per una cartera d’actius adaptada al perfil des del seu inici el dia 01/01/2017. El gràfic té en compte un patrimoni mitjà assessorat d’entre 6.000 € i 100.000 € on s’aplica una comissió del 1% anual. Coneix les nostres tarifes

Els rendiments o evolucions passades no són una garantia de rendiments o evolucions futures. No es podrà entendre, en cap cas, que els perfils d’inversió de les carteres són idonis per a les circumstàncies d’un determinat client. És imprescindible l’assignació d’un perfil d’inversió a la cartera del client per a poder obtenir una proposta d’inversió.